hrvatski

  engleski


Novost u našem programu zaštite od golubova.

Igličasta zaštita, učvršćena pomoću magneta, na klupčice prozora,balkona ili bilo koje izbočine na zgradi, koje su izrađene iz lima. Kod učvršćivanja na druge podloge, kao što su: kamen,žbuka,stiropor ili izolacija, potrebno je savjetovati se o odabiru veziva za magnet. Potrebna širina od 5,6 cm zaštite (peta),u doljnjem djelu zaštite, da ne dolazili do odvajanja, magneta od zaštite. Učvršćivanjem na magnet omogućiti će se korisnicima skidanje zaštite,kad im smeta. Više na našim stranicama www.farbak.hr

Zašto koristiti mogućnost ugradnje obojene zaštite od golubova

S estetskog stanovišta igličasta zaštita postaje skoro nevidljiva.
Zaštita od golubova izvedena u boji fasade zgrade, po RAL – karti boja,uklapa se u boju fasade ,te postaje, gotovo nevidljiva. Potrebno je, dobro zagledati se,kako bi se zaštita od golubova, primijetila na zgradi.

Zašto ugraditi mrežu u tamnoj boji na balkon,lođu,terasu

Kod preporuke, da se postavlj mreža u tamnoj boji, na balkone,terase,lođe,ljudi reagiraju suzdržano i sa sumnjom. Ipak naše dugogodišnje iskustvo nam govori, u prilog postavljanu mreža u tamnim bojama.Razlog tomu je, što tamna mreža manje smeta pogledu, na balkon ili lođu.Postaje gotovo neprimjetna.Osobi koja gleda kroz tamnu mrežu, mreža ne odvlači pogled. No, pri pogledu kroz svjetlije mreže, ipak,pogled prvo odvlači na mrežu.